Chiptuning voor meer koppel en pk

TUNED BY THE BULL

Chiptunen betekent niet botweg meer vermogen of hogere pieken in pk’s. Nee, de motor gaat in z’n geheel veel beter lopen en pakt voelbaar soepeler op. Met een meer regelmatige opbouw. Dat rijdt fijner en comfortabeler. Bovendien is er ook minder gaspedaal nodig om de auto in beweging te krijgen, want de auto heeft meer vermogen en trekkracht en haalt daarmee meer energie uit dezelfde hoeveelheid brandstof. En daardoor verbruikt hij ook minder brandstof. Al onze software is getest op duurzame kwaliteit. We schrijven ook files op maat. Succes gegarandeerd.

WAAROM BLACKBULL CHIPTUNING?

 • Meer souplesse in het vermogen
 • Meer koppel en pk’s
 • Exacte meting van het vermogen
 • Technische support en kennis
 • Minder brandstofverbruik
 • Custom chiptuning
 • Oplossen van storingen
 • Voor particulieren en bedrijven

Beste tuners aanwezig 5 dagen in de week. Ook voor custom programmeren en het oplossen van storingen. Garantie op alle software. Niet tevreden-Geld terug. Na een eventuele dealer software update zetten wij gratis de chiptune file weer terug.

Chiptuning in Noord Holland
Auto chiptuningen voor meer koppel, snelheid en vermogen

CHIPTUNING ZONDER RISICO

Chiptuning Stage1 brengt nul risico met zich mee. De motor wordt veilig geoptimaliseerd waarbij we voldoende marge over laten voor betrouwbaarheid en stabiliteit. (De meeste type auto’s van vrijwel alle merken hebben dezelfde motortype’s en boordcomputers. Waarbij de lichtere types via software meer afgezwakt worden dan de duurdere versies. Logisch, want anders zouden fabrikanten voor elk type een andere motor en computer moeten bouwen).
Door chiptuning kunnen we die afzwakking in meer of mindere mate ongedaan maken. En de motor overall naar wens afstellen.

WAT U WILT

Chiptuning en de AWD vermogensbank staan los van elkaar.

 1. Alleen chiptunen? Dan installeren wij een nieuwe software file zodat je over meer vermogen beschikt. Custom chiptuning is ook geen probleem.
 2. Chiptunen in combinatie met de vermogensbank? Dan krijg je door middel van 1 run op de vermogensbank een bewijs van het aangebrachte vermogen en koppel.
 3. The full menu? Dan meten we het vermogen van het voertuig voor en na chiptuning (2 runs) met bijbehorende uitdraaien van vermogen, pk’s en koppel.

Je krijgt garantie op al onze software! Na een eventuele dealer software update zetten wij gratis de performance file opnieuw terug. Het is natuurlijk altijd mogelijk om de originele software (tegen een vergoeding) weer terug te plaatsen.
Pas vanaf Stage2 en 3 zoeken we meer de grens op en halen we eruit wat erin zit.

Als je niet tevreden bent na de eerste proefrit, dan zetten we dezelfde dag de originele software weer terug en hoef je niets te betalen.

Custom performance concepten voor wie nog meer wil dan ‘Stage1’ chiptuning? Geen probleem. Black8 en BlackBull staan voor u klaar om ‘wilde plannen’ te bespreken en uit te werken. Zowel optisch als mechanisch. We hebben ruime ervaring in het bouwen/ontwerpen van racewagens, dragracers, straat/strip, turbo en superchargers, nitrous lachgas, uitlaat/downpipes.

Wij kunnen bijna alle storingen/foutmeldingen lokaliseren, verhelpen of
zelfs wissen. Van een EGR/roetfilter storing t/m het uitschakelen van de snelheidsbegrenzer.

Wij kunnen uw voertuig halen en brengen. Neem voor tarieven contact met ons op.

Alles (van de vermogensbank tot de koffieautomaat) mag bij BlackBull dan nieuw zijn, een ding is en blijft vertrouwd: onze kennis, kunde en service zoals je die gewend bent van Johan Hendriks en het team van Black8. Want die bepalen onze meerwaarde. Je bent dan ook altijd van harte welkom voor een kijkje in onze keuken en persoonlijk advies.

Ervaren tuners

Blackbull heeft de beste en meest ervaren tuners die dagelijks aanwezig zijn.

Bewezen software

Wij geven garantie op alle software. Niet tevreden-Geld terug.

AWD vermogensbank

Nieuwste AWD vermogensbank met uitdraai koppel en pk curven.

ONTVANG EEN CHIPTUNING OFFERTE

Kenteken

Merk

Model

Brandstof

Aantal cilinders

Inhoud

Naam

E-mail

Telefoon


Na ontvangst van uw aanvraag sturen wij u op werkdagen binnen een uur vrijblijvend een offerte met daarin de te behalen vermogenswinst en kosten.
OPENINGSTIJDEN
Zondag Gesloten
Maandag Gesloten
Dinsdag 08:30 - 22:00
Woensdag 08:30 - 17:30
Donderdag 08:30 - 17:30
Vrijdag 08:30 - 17:30
Zaterdag 08:30 - 17:30